Onderhoud van de items van Summer Sky the label

How to care for your Summer Sky

Een Summer Sky item is een uniek juweeltje in jouw kledingkast, dus raden we je aan er goed voor te zorgen. Zo hou je jouw sjaal mooi:

Limited Editions:
Alleen stomen bij een professionele stomerij

Sjaals met franjes:
Alleen stomen bij een professionele stomerij

Overige sjaals, inclusief wol:
Handwas koud, 20℃.

Let op! Bij wasmachines staat het koude handwasprogramma vaak standaard op 40℃, zet deze handmatig naar beneden!

Strijken en bewaren
Je kunt je Summer Sky item strijken, maar let hierbij goed op de instructies van jouw strijkijzer en strijk de stof alleen aan de binnenkant. Strijk nooit de franjes! Opbergen kan in het speciale meegeleverde zakje.


SUMMER SKY JEWELRY:

Zelfgemaakte sieraden zijn vaak kwetsbaarder dan sieraden die uit de fabriek komen. 

Wees daarom voorzichtig met je zelfgemaakte sieraad!

1. Voorkom aanraking met water: Doe bij douche of afwassen het sieraad af. Uiteraard geldt dit ook voor handen wassen of zwemmen. De kralen kunnen (meestal) wel tegen water, maar het draad en de slotjes niet.

2. Pas op met parfum: Wil je een sieraad en een luchtje dragen? Spuit dan eerst het luchtje, wacht een paar minuutjes en doe dan je sieraad pas om. De alcohol in parfum kan je sieraad beschadigen. Sommige steentjes (o.a. Swarovski) worden dof van alcohol.

3. Berg het sieraad goed op: Als je het sieraad af doet, ruim het dan netjes op. Oorbellen kunnen worden opgehangen. Armbanden en kettingen moeten plat of op een hals worden bewaard. Het liefste op een zachte ondergrond zodat het sieraad niet beschadigt. Houd ook in de gaten dat het sieraad op een ‘kind veilige’ hoogte word opgeruimd. Zo voorkom je dat kinderen met het sieraad aan de haal gaan.

4. Wees voorzichtig: Wees altijd voorzichtig met je sieraad, de sieraden van Summer Sky zijn voor het grootste deel gemaakt van glas kralen. Besef tijdens het dragen ervan dat je iets breekbaars om/aan hebt. Onthoud ook dat bij veelvuldig gebruik sommige sieraden sneller slijten of dof worden (bijvoorbeeld kralen, strass steentjes en vergulde onderdelen)

5. Slapen: Ga nooit slapen met een sieraad. Buiten het feit dat je in je slaap jezelf kunt stikken of je polsen afgekneld kunnen raken, kun je het sieraad behoorlijk beschadigen.

Ik wens je heel veel plezier van je eigen handgemaakte sieraad!

Liefs, Petra💕