Retourneren van Summer Sky the label

Is je product toch niet helemaal wat je ervan verwacht, dan kan je deze retourneren. Als het gaat om een op maat gemaakt product of speciaal voor jou gemaakt product gaat dan gaat retourneren helaas niet. Het spreekt voor zich dat je item ongedragen, ongewassen en onbeschadigd en in de originele verpakking moet zijn. Passen mag uiteraard! Maar “even dragen” kan helaas niet. Zorg ervoor dat je retour binnen 14 dagen (gerekend vanaf de datum van verzending) bij ons binnen is. Retourkosten zijn voor rekening van de klant. Als je bij de bestelling een kado hebt ontvangen, stuur deze dan ook retour. Als dit niet het geval is, dan brengen we het desbetreffende item in rekening. Wanneer de gehele bestelling retour komt en er ook niet word geruild zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht van het terug te storten bedrag. Heb je de bestelling gedaan via klarna en komt deze is zijn geheel terug dan zullen ook deze kosten in mindering worden gebracht, deze kosten zijn namelijk snel vrij hoog.

Meld jouw retour aan door het retourformulier in te vullen en stuur deze per mail naar info@summerskythelabel.com met als onderwerp ‘retour’ en geef jouw naam en ordernummer op.
Pak het artikel (en) in de verzendbox in, met de originele verpakking en retourformulier en verstuur met track and trace code naar:

Summer Sky the label retour 
Nieuwe Veenendaalseweg 38
3911 MK Rhenen

Let op: mocht blijken dat je niet aan de voorwaarden hebt voldaan, maar je product(en) wel retour hebt gestuurd, dan moeten wij deze helaas weer aan jou terugsturen en kunnen we niet overgaan tot het terugstorten van het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten).

Ruilen

Liever ruilen voor een ander product? Dat kan! Vul het retourformulier in en stuur deze per mail naar info@summerskythelabel.com met als onderwerp ‘ruilen’ en geef jouw naam en ordernummer op. Stuur binnen 30 dagen (gerekend vanaf de datum van verzending) jouw product(en) terug. Het product kan alleen ongedragen, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. In verband met het milieu en ook de afmeting, gebruik de verzenddoos van Summer Sky om te retourneren met track en trace code. Retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Summer Sky the label retour 
Nieuwe Veenendaalseweg 38
3911 MK Rhenen

Wij sturen na ontvangst van het retour artikel, jouw nieuw gekozen product gratis op, dit doen wij eenmalig. Houdt er rekening mee dat onze producten in beperkte oplages worden gemaakt, dus pas bij bevestiging van onze kant kan je rekenen op het gekozen exemplaar.

Terugbetaling / Bijbetaling

Na ontvangst en controle van het pakket zal er worden gekeken of er een bedrag wordt geretourneerd. Vermeld jouw IBAN nummer en voor buitenland betalingen uw BIC/ SWIFT nummer van jouw bank op het retourformulier. Reeds betaalde bedragen worden binnen 7 dagen terugbetaald. Indien er betaald is met een kadobon zal er een nieuwe kadobon worden aangemaakt (en geen geld teruggestort worden).