Welkom bij Summer Sky Jewelry

Wat fijn dat je hier bent! Wil jij graag meer weten over deze one-woman-shop? Lees dan lekker verder hieronder!

Petra van Summer Sky Jewelry

Hoi, Ik ben Petra

Dat ik een bezige bij ben en graag met mijn handen werk, zal ik niet onder stoelen of banken steken.

Voordat ik kinderen kreeg deed ik een cursus patroon tekenen en deze dan ook uitvoeren tot een te dragen item. Graag maakte ik dan grote aparte creaties. Maar door de komst van mijn meiden werd het telkens te voorschijn halen een steeds meer onbegonnen werk.

En toen waren Summer & Skylar daar

Enkele jaren geleden, ben mama geworden van mijn twee dochters Summer & Skylar.
See what I did there?

Toen zag ik ergens een hele dure armband, dat ben ik gaan Googlen en van het één kwam het ander en ging ik proberen deze zelf te maken.

Zo kwam ik achter steeds meer technieken, Thanks YouTube! En door het zelf te dragen, kreeg ik hier uit de buurt steeds meer vraag na.

Dus tijd voor een webshop. En TADAA!

Maar de wens om kleding te ontwerpen en combineren bleef. Toen kwam in het voorjaar van 2023 Spicy Scarves te koop, en ben ik mijn droom achterna gegaan!

Sinds 1 Juni 2023 ben ik dan ook de troste eigenaresse van dit prachtige kleurrijke merk! Hoe geweldig is het om al deze kleurrijke items te kunnen maken voor een geweldig divers publiek?! Want wat ik nou zo leuk vind is, alles wat we maken kan iedere vrouw aan! Tuurlijk, je moet van kleuren en een beetje opvallen houden, maar ieder haar maat is verkrijgbaar! Ik wens je veel shop plezier en voor vragen mag je altijd contact met mij opnemen!

Spicy huggs,

Petra