Item van de maand Februari

We gaan weer heerlijk richtig het mooiere weer, heb jij ook al zo genoten van de eerste zonnige dagen? Nou wij genieten volop van elke zonnestraal! Ga jij in deze maand van een heerlijke vakantie in de zon genieten? Kom dan jezelf opfleuren met onze kleurrijke collectie! Prachtige Kimono's, Kaftans, Rokken en Topjes om jou in deze maand te laten stralen!

Had jij deze heerlijke rokken al gespot? Ze zijn verkrijgbaar met en zonder split.

Ze fleurt elke outfit op en in combinatie met top Jill kan je deze rokken dragen als co-ord!

Style inspo Bold Happiness collectie drop 1

Summer Sky

Met kleurrijke, unieke en betaalbare accessoires en kleding, kun je jouw eigen persoonlijkheid benadrukken en loop je weg van de massa. In onze collectie willen wij dat je naast een aantal basics vooral die items kunt vinden, die de "Bold Color" factor hebben, keer op keer. Wij zijn daar constant naar op zoek en wil dat graag met jullie delen.

De collectie bestaat uit unieke accessoires en kleding ontworpen en gemaakt in Nederland. Een zorgvuldig geselecteerd assortiment van producten, die de Summer Sky missie uitdragen.

Easy pieces met de "Bold Color" factor die jouw look van dag naar nacht transformeren. Stuks die voor een lange tijd meegaan, geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu en die je keer op keer met veel liefde draagt.

Wij geloven in lichaamsvormen, en niet zozeer in maten en streven ernaar om elke vrouw kleurijk en happy te maken.

Dress for Happiness❣️

 • Dieke's Mixstore

  Bij Dieke's Mixstore shop je hoeden en sjaals van Spicy Scarves.

  Venestraat 1, Nijkerk

 • De Runners

  Bij De Runners shop je sjaals, kaftans en kimono's van Spicy Scarves.

  Runstraat 2, Amsterdam

 • Lisa-Marie Boutique

  Bij Lisa-Marie vind je onze items die door haar zijn geselecteerd voor in haar winkel aangepast een het seizoen.

 • Verkooppunt worden?!

  Heb jij een gezellige winkel en denk je dat wij een match zij? Neem dan zeker contact met mij op en dan kom ik graag bij je langs om je te ontmoeten. Wie weet gaan wij een geweldige samenwerking tegemoet! Hopelijk mag ik binnenkort bij jou een kopje koffie komen drinken!